Om
Stemmer På Jobbet

I Stemmer på jobbet lytter vi til dine og dine kollegers erfaringer, tanker og handlinger – ikke kun på jobbet men i livet som sådan. I en række podcasts vil vi lade forskellige kolleger fra CKL, få mulighed for at fortælle hvilken rolle et godt arbejde, et trygt arbejdsmiljø, personlig og faglig udvikling og et stærkt fællesskab betyder.

Vi bruger alle meget af vores tid på jobbet. Og det sætter så store aftryk på vores øvrige liv, at det nok er værd at bruge en stund på at overveje, hvordan vi får det bedste ud af timerne på jobbet. I Coop kontor/logistik (CKL) ønsker vi at lade kolleger, tillidsfolk og andre, der kender til vores arbejdsplads, komme til ordre.

Vi stiller spørgsmålene: Hvilke muligheder giver et godt arbejde dig? Hvad betyder ordentlige lønforhold for dine mulighed for at opnå dine drømme? Hvad bringer fremtiden af krav og muligheder? Og hvordan har alt dette indflydelse på dine muligheder for at forme et godt og meningsfuldt liv?

Lyt til podcasten

Vil du også have din stemme i podcasten?

Vi vil så gerne høre din historie

Mød din vært

Nina Tengberg,
Storytelling-nørd og podcaster

Jeg hjælper med at skabe positive forandringer gennem personlige historier.

Jeg kan derfor med ro og tryghed i stemmen konkludere, at historier er den korteste vej mellem mennesker, og dermed den korteste vej mellem dig, dine kolleger og din nærmeste leder.

Du kender mig måske også fra min podcast, Messy Minds Show, der inspirerer tusindvis af mennesker som dig til at udleve deres drømme. Her har jeg bl.a. talt med skuespiller, Peter Møller, DKs første og eneste astronaut, Andreas Mogensen, forfatterinde, Leonora Christina Skov, billedkunstner, Nadia Plesner, og mange flere.

Fælles for dem alle er, at de sætter handling bag tanke. Det kan vi alle lære noget af.

VI ER STEMMER PÅ JOBBET

Kom og vær med – følg os på Facebook!